Βινυλικά δάπεδα LVT

Tα Βινυλικά δάπεδα LVT (Luxury Vinyl Tile) είναι ελαστικά δάπεδα υψηλών αντοχών, σε διαστάσεις λωρίδων, κατασκευασμένα από πολυβινύλιο. Διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία décor με όψη ξύλου, πέτρας ή πλακιδίου, σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια, με πολύ ρεαλιστική αισθητική και υφή.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ - ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Λόγω της μεγάλης αντοχής και της ευκολίας στο καθάρισμα και τη συντήρηση τους, αποτελούν εξαιρετική επιλογή δαπέδου για κοινόχρηστους χώρους με μεγάλη κίνηση, όπως γραφεία, ιατρεία, καταστήματα, ξενοδοχεία και χώρους εστίασης.

Τα Βινυλικά δάπεδα LVT διακρίνονται σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με την αντοχή τους για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους υψηλών απαιτήσεων και χώρους κατοικιών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Τα Βινυλικά δάπεδα LVT της TG Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ είναι Γερμανικής προέλευσης, πιστοποιημένα οικολογικά και αντιβακτηριδιακά, με όλα τα πιστοποιητικά αντοχής σε φθορά.

ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΜΟΝΩΣΗ - ΑΝΕΣΗ

Χάρη στην ελαστικότητα τους υλικού τους, μειώνουν την εξάπλωση του θορύβου και είναι μαλακά στο βάδισμα και τις αρθρώσεις, γεγονός που τα καθιστά ιδανική επιλογή για πολυσύχναστους χώρους.

Είναι συμβατά με χρήση ενδοδαπέδιας θέρμανσης καθώς και για χρήση σε υγρούς χώρους ή χώρους που απαιτούν συχνό καθάρισμα.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Tα Βινυλικά δάπεδα LVT προσφέρονται σε πολλές διαφορετικές διαστάσεις, σε μεγάλη ποικιλία εντυπωσιακών decor και αυθεντικές ανάγλυφες υφές, ανάλογα με τα visuals.

Καλύπτουν κάθε ύφος design σε κλασσικό ή μοντέρνο ύφος και προσφέρουν πολλές εναλλακτικές συνδυασμών τρόπων τοποθέτησης σε εφαρμογές glue down ή floating ή loose lay.

ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Διατίθενται σε μορφή πλακιδίων ή σανίδων (Βινυλικές λωρίδες) και προσφέρονται για κολλητή ή πλωτή εφαρμογή (κουμπωτά με σύστημα Click). Λόγω του μικρού πάχους τους (κολλητά 2-3 χιλ. και επίθετά 4-5 χιλ. πάχος) είναι ιδανικά για ανακαινίσεις, πάνω σε επίπεδες και σταθερές επιφάνειες.

Δείτε και τα νέα, πρωτοποριακά δάπεδα υψηλής αντοχής Βινυλίου – ΦελλούVinylcomfort HydroCork!

Βινυλικά δάπεδα LVT, εξωτερικών χώρων - Τεχνικά χαρακτηριστικά