Ξύλινα δάπεδα Wicanders

Δάπεδα Βινυλίου & Φελλού Vinylcomfort

Τα Δάπεδα Βινυλίου & Φελλού Vinilcomfort συνδυάζουν την ιδιαίτερη αισθητική και όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα του φελλού, με την εξαιρετική αντοχή του βινυλίου.

Δάπεδα Βινυλίου & Φελλού Vinylcomfort για ηχομόνωση και θερμομόνωση

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Ο φελλός στον πυρήνα και την υπόβαση (κάτω όψη)  στα δάπεδα Βινυλίου & Φελλού Vinilcomfort, απορροφά τον ήχο και μειώνει την εξάπλωσή του. Προσφέρει εξαιρετική θερμομόνωση στο χώρο σας και φυσικά ευχάριστη αίσθηση στο γυμνό πόδι διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος.

Δάπεδα Βινυλίου & Φελλού Vinylcomfort για άνεση στο βάδισμα

ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ

Η φυσική ελαστικότητά του φελλού στη δομή των πατωμάτων Vinylcomfort τα καθιστά πιο μαλακά από τα ξύλινα δάπεδα, αλλά και πιο σταθερά από μοκέτα ή χαλί. Απορροφούν τις εντάσεις στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη, προσφέρουν την ιδανική πρόσφυση και μειώνουν την καταπόνηση στις αρθρώσεις, για πιο ξεκούραστο βάδισμα.

Η φυσική ελαστικότητά του φελλού στη δομή των πατωμάτων Vinylcomfort τα καθιστά πιο μαλακά από τα ξύλινα δάπεδα, αλλά και πιο σταθερά από μοκέτα ή χαλί. Απορροφούν τις εντάσεις στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη, προσφέρουν την ιδανική πρόσφυση και μειώνουν την καταπόνηση στις αρθρώσεις, για εξαιρετική αντοχή στη χρήση και τα χτυπήματα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ & ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ

Τα δάπεδα Vinylcomfort συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του φελλού και του βινυλίου προσφέροντας αντοχή και διάρκεια ζωής. Ο φελλός απορροφά τα κτυπήματα και επανέρχεται φυσικά στην αρχική του μορφή, ενώ η επιφάνεια βινυλίου προσφέρει μέγιστη αντοχή στη χρήση και την τριβή καθιστώντας τα ιδανική λύση για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, ακόμα και με βαριά χρήση.

Τα δάπεδα Vinylcomfort συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του φελλού και του βινυλίου προσφέροντας αντοχή και διάρκεια ζωής. Ο φελλός απορροφά τα κτυπήματα και επανέρχεται φυσικά στην αρχική του μορφή, ενώ η επιφάνεια βινυλίου προσφέρει μέγιστη αντοχή στη χρήση και την τριβή καθιστώντας τα ιδανική λύση για ευκολία στην εγκατάσταση

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Με πάχος μόλις 10,5 χιλ. και τεχνολογία Corkloc® στους αρμούς για άψογη συναρμογή χωρίς χρήση κόλλας, τα δάπεδα Vinylcomfort τοποθετούνται πλωτά, πάνω από οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, συνιστώντας ιδανική λύση για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση.

Τα δάπεδα Vinylcomfort συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του φελλού και του βινυλίου προσφέροντας αντοχή και διάρκεια ζωής. Ο φελλός απορροφά τα κτυπήματα και επανέρχεται φυσικά στην αρχική του μορφή, ενώ η επιφάνεια βινυλίου προσφέρει μέγιστη αντοχή στη χρήση και την τριβή καθιστώντας τα ιδανική λύση για υψηλή αισθητική και ποικιλία

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Τα δάπεδα Wicanders Vinylcomfort προσφέρονται σε πολύ μεγάλη γκάμα décor ξύλου με εξαιρετικά ρεαλιστική υφή, αλλά και σε όψη πέτρας ή πλακιδίου.

Τα δάπεδα Vinylcomfort συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του φελλού και του βινυλίου προσφέροντας αντοχή και διάρκεια ζωής. Ο φελλός απορροφά τα κτυπήματα και επανέρχεται φυσικά στην αρχική του μορφή, ενώ η επιφάνεια βινυλίου προσφέρει μέγιστη αντοχή στη χρήση και την τριβή καθιστώντας τα ιδανική λύση έχουν εγγύηση στο χρόνο.

ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα δάπεδα βινυλίου και φελλού Vinylcomfort διατίθενται σε 3 κατηγορίες βάσει της ανθεκτικότητάς τους (0,2 / 0,3 / 0,55 χιλ. πάχος άνω στρώσης wear layer) και διαθέτουν την ανάλογη εγγύηση έως 25 ετών για χρήση σε χώρους κατοικιών και 15 ετών για χρήση επαγγελματικών χώρων.

Δάπεδα Vinylcomfort με σεβασμό στη φύση.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Τα προϊόντα Wicanders είναι οικολογικά και αποτελούν το προϊόν μιας ισορροπημένης, ανανεώσιμης φυσικής διαδικασίας. Ο φελλός, κύρια πρώτη ύλη τους, προέρχεται από την περιοδική αφαίρεση του φλοιού των φελλοφόρων δρυών της Πορτογαλίας, όπου παράγονται και τα περισσότερα προϊόντα Wicanders. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Απολαύστε τον ιδανικό συνδυασμό αντοχής, άνεσης και αισθητικής χωρίς συμβιβασμούς, με τεχνογνωσία της κορυφαίας στο είδος της εταιρείας, Wicanders και την εξυπηρέτηση της T.G.Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ. Ενημερωθείτε για τη νέα, μοναδική σειρά Vinylcomfort HydroCork!

Ενημερωθείτε για τη νέα, μοναδική σειρά Vinylcomfort HydroCork

Wicanders Simulator

Αναζητήστε περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τα δάπεδα WICANDERS στο ειδικό εργαλείο SIMULATOR.

Διαλέξτε το είδος του χώρου που σας ενδιαφέρει να επενδύσετε και δείτε το αποτέλεσμα και τις εναλλακτικές σας!