Ξύλινα δάπεδα Wicanders

Οικολογικά Authentica

Δάπεδα Βινυλίου & Φελλού

Οικολόγικά δάπεδα Βινυλίου & Φελλού AUTHENTICA by WICANDERS

Μελετώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς η Wicanders ανέπτυξε τη νέα σειρά οικολογικών δαπέδων Authentica. Τα Οικολογικά Authentica αποτελούν μία σειρά που ξεχωρίζει για τα αυθεντικά της πλεονεκτήματα, τη φυσική άνεση, την αντοχή, την αισθητική και το γνήσιο οικολογικό χαρακτήρα της. 

AUTHENTICA by WICANDERS

Logo corktech, warm - silent - sustainable

ΑΝΕΣΗ

Η τεχνολογία Corkteck δημιούργησε μια πρωτοποριακή δομή δαπέδων που αξιοποιούν όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα του φελλού. Ενός οικολογικού υλικού με ασύγκριτη ελαστικότητα και μονωτικές ιδιότητες, που προσφέρει άνεση, ηχομόνωση, θερμομόνωση και αντοχή.

+ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Wicanders Authentica για ηχομόνωση

+ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Wicanders Authentica για θερμομόνωση

+ ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ

Wicanders Authentica για άνεση στο διάβασμα

+ BODY WELLNESS

Wicanders Authentica για body wellness

+ ΑΝΤΟΧΗ

Wicanders Authentica για αντοχή

+ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

Οικολογικά δάπεδα Authentica
Wicanders Authentica, οικολογικά - φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ – ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Η Wicanders πάντα πρωτοπορεί στα θέματα οικολογίας. Η σειρά δαπέδων Authentica με  4 χιλ. φελλού, που προέρχεται από ελεγχόμενες καλλιέργειες και οικολογικό film décor, είναι η πιο οικολογική εναλλακτική έναντι των ξύλινων παρκέτων και των δαπέδων από πέτρα ή μάρμαρο. Επεξεργασμένα ώστε να είναι Phtalate Free (ελεύθερα από φθαλικές χημικές ενώσεις) και κατά συνέπεια να συμβάλλουν σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον, τα δάπεδα Authentica ξεχωρίζουν ως η τέλεια οικολογική επιλογή!

Wicanders Authentica για αντοχή

ΑΝΤΟΧΗ

Η τελική επίστρωση wear layer πάχους 0,55 χιλ. των δαπέδων Authentica προσφέρει αντοχή σε φθορά για μεγάλη κυκλοφορία. Η ανθεκτική τους επιφάνεια προσφέρει προστασία σε τριβή, χτυπήματα,  και γδαρσίματα, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα με τα συνήθη καθαριστικά soft cleaners, είτε με ειδικό Power Polish για επίμονους λεκέδες και περιοδικό φρεσκάρισμα. Τα δάπεδα Authentica θα σας προσφέρουν αντοχή και διάρκεια με εγγύηση που φθάνει τα 25 χρόνια για τις κατοικίες και 15 χρόνια για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους.

Wicanders Authentica - Wood and Stone

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Η σειρά Authentica προσφέρονται σε πολύ μεγάλη γκάμα décor ξύλου, σε ύφος κλασικό ή ρουστίκ, με εξαιρετικά ρεαλιστική, ανάγλυφη υφή και μπιζουτέ αρμό (micro bevel), καθώς και σε όψη πέτρας ή πλακιδίου.

Τα δάπεδα Vinylcomfort συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του φελλού και του βινυλίου προσφέροντας αντοχή και διάρκεια ζωής. Ο φελλός απορροφά τα κτυπήματα και επανέρχεται φυσικά στην αρχική του μορφή, ενώ η επιφάνεια βινυλίου προσφέρει μέγιστη αντοχή στη χρήση και την τριβή καθιστώντας τα ιδανική λύση για υψηλή αισθητική και ποικιλία

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τα δάπεδα Authentica έχουν πάχος μόλις 10,5 χιλ. και τεχνολογία Corkloc® για άψογη συναρμογή χωρίς χρήση κόλλας. Τοποθετούνται πλωτά, πάνω από οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, συνιστώντας ιδανική λύση για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση. Απολαύστε οικολογικά δάπεδα με τον ιδανικό συνδυασμό αντοχής, άνεσης και αισθητικής από τη κορυφαία στο είδος της εταιρείας, Wicanders με την υπεύθυνη τοποθέτηση και εξυπηρέτηση της T.G.Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ. Δείτε και για τη νέα, μοναδική σειρά WATER PROOF HydroCork της Wicanders!

Wicanders Simulator

Αναζητήστε περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τα δάπεδα WICANDERS στο ειδικό εργαλείο SIMULATOR. Διαλέξτε το είδος του χώρου που σας ενδιαφέρει να επενδύσετε και δείτε το αποτέλεσμα και τις εναλλακτικές σας!