Cork Go | Essence

Ξύλινα δάπεδα Wicanders

Τα δάπεδα φελλού Cork Go | Essence συνδυάζουν την ιδιαίτερη αισθητική και όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα του φελλού.

Η Amorim, Πορτογαλική εταιρία με μακρόχρονη παράδοση στην επεξεργασία προϊόντων φελλού, ανέπτυξε στα δάπεδα Wicanders την καινοτόμο τεχνολογία Corcktech παράγοντας δάπεδα πολλαπλών στρώσεων φελλού που αξιοποιούν πλήρως τις αξεπέραστες φυσικές ιδιότητες του.

Η μοναδική καινοτομία στα δάπεδα φελλού Corkcomfort Wicanders είναι ο επιτυχημένος συνδυασμός εφαρμογής πολλαπλών στρώσεων φελλού σε κάθε σανίδα δαπέδου. Κάθε μία προσφέρει και μια επιπλέον λειτουργικότητα.

  • Η πρώτη, εμφανής στρώση στην επιφάνεια των δαπέδων, προσφέρει την αυθεντική αισθητική του φελλού.
  • Η δεύτερη στρώση στον πυρήνα, προσφέρει εξαιρετική άνεση, θερμομόνωση και ηχομόνωση.
  • Η τρίτη στρώση, ως ενσωματωμένο υπόστρωμα φελλού (στην κατηγορία Corkcomfort πλωτής τοποθέτησης), ενισχύει ακόμα παραπάνω τις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες του δαπέδου, χαρίζοντας σας ένα ευχάριστα ήσυχο και ζεστό περιβάλλον.

Wicanders corkcomfort - φυσική άνεση corktech, TG Ways Γιαννικάκης

Με όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα του φελλού!

Ηχομόνοση και θεμομόνωση με δάπεδα φελλού Wicanders CorkComofort

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Ο φελλός στη δομή των Corkcomfort απορροφά τον ήχο και μειώνει την εξάπλωσή του (Impact & Walking Sound Reduction). Προσφέρει θερμομόνωση στο χώρο σας, ιδανική θερμοκρασία όλο το χρόνο και ευχάριστη αίσθηση στο γυμνό πόδι, διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος.

Άνεση στο βάδισμα - Body wellness με δάπεδα φελλού Wicanders CorkComofort

ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ – BODY WELLNESS

Χάρη στη φυσική ελαστικότητά του φελλού τα δάπεδα Corkcomfort απορροφούν τις εντάσεις στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη. Προσφέρουν ιδανική πρόσφυση στο πέλμα και μειωμένη αντίσταση στα τακούνια, για πιο ξεκούραστο βάδισμα.

Αντοχή στη χρήση και τα χτυπήματα με δάπεδα φελλού Wicanders CorkComofort

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ

Ο φελλός απορροφά τα κτυπήματα και επανέρχεται φυσικά στην αρχική του μορφή, έτσι τα δάπεδα σας αντέχουν πολύ παραπάνω!

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Τα δάπεδα Corkcomfort διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και την εκτενή ποικιλία τους!

  • Διατίθενται σε 24 συλλογές που χαρακτηρίζονται από το διαφορετικό ύφος design, σε παραπάνω από 100 διαφορετικά visuals φελλού. Από το πιο κλασσικό, μέχρι το πιο σοφιστικέ, υφή δέρματος ή επεξεργασία με αισθητική ξύλου, πέτρας ή μάρμαρου, φυσικά σαν τον φλοιό του φελλού ή πάρα πολύ ψιλά και ομοιόμορφα, ριγέ ή χρωματιστά, με διπλή όψη, προλουστραρισμένα ή απλώς προφινιρισμένα για απεριόριστους συνδυασμούς!
  • Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 6 διαφορετικές επεξεργασίες για το φινίρισμα της τελικής τους επιφάνειας, που διακρίνονται όχι μόνο για την αισθητική, αλλά κυρίως τη διαφορετική αντοχή που προσδίδουν στο δάπεδο.

Δάπεδα φελλού Wicanders CorkComfort, εύκολη τοποθέτηση και μεγάλη ποικιλία διαστάσεων
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ – ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ

Τα δάπεδα Corkcomfort τοποθετούνται πλωτά ή κολλητά, πάνω από οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια, συνιστώντας ιδανική λύση για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση. Κάθε σειρά προσφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις προορισμένες να αναδείξουν τα décor τους.

  • Τα πλωτά δάπεδα Corkcomfort έχουν πάχος μόλις 10,5 χιλ. και σύστημα Corkloc® στους αρμούς για εύκολή, γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση, χωρίς χρήση κόλλας. Διατίθενται σε πλακάκια διαστάσεων 605 Χ 445 χιλ. και σε σανίδες 905 Χ 295/ 1220 Χ 140/ 1230 Χ 145 χιλ.
  • Τα δάπεδα Corkcomfort για κολλητή τοποθέτηση διατίθενται σε πάχος 4 ή 6 χιλ., σε πλακάκια διαστάσεων 600 Χ 300 και 450 Χ 450 χιλ. αλλά και σε σανίδες 900Χ150 / 600 Χ 150 / 900 Χ 300 χιλ.
Δάπεδα φελλού Wicanders CorkComfort με εγγύηση 25 χρόνια για οικιακή χρήση και 15 για επαγγελματική.
ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα δάπεδα Corkcomfort διατίθενται σε 8 κατηγορίες βάσει της δομής και της ανθεκτικότητάς της επιφανείας τους, με ανάλογη εγγύηση που φτάνει τα 25 χρόνια για χρήση σε χώρους κατοικιών και 15 χρόνια για χρήση επαγγελματικών χώρων.

Δάπεδα φελλού Wicanders Corkcomfort με σεβασμό στη φύση
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Τα δάπεδα Corkcomfort είναι πολλά παραπάνω από απλά όμορφα! Συνδυάζουν όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα του φελλού.

Τα προϊόντα Corkcomfort Wicanders είναι οικολογικά και αποτελούν το προϊόν μιας ισορροπημένης, ανανεώσιμης φυσικής διαδικασίας. Ο φελλός, κύρια πρώτη ύλη τους, προέρχεται από την περιοδική αφαίρεση του φλοιού των φελλοφόρων δρυών της Πορτογαλίας, όπου παράγονται και τα περισσότερα προϊόντα Wicanders.  Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Απολαύστε τον ιδανικό συνδυασμό αντοχής, άνεσης και αισθητικής χωρίς συμβιβασμούς, με τεχνογνωσία της κορυφαίας στο είδος της εταιρείας, Wicanders και την εξυπηρέτηση της T.G.Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ.

Wicanders Simulator

Αναζητήστε περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τα δάπεδα WICANDERS στο ειδικό εργαλείο SIMULATOR. Διαλέξτε το είδος του χώρου που σας ενδιαφέρει να επενδύσετε και δείτε το αποτέλεσμα και τις εναλλακτικές σας!