Δάπεδα Φελλού Wood Go | Essence

Ξύλινα δάπεδα Wicanders

Τα δάπεδα φελλού Wood Go | Essence συνδυάζουν την εξέλιξη της οπτικής απεικόνισης υψηλής αισθητικής με τα πλεονεκτήματα του φελλού.

REALISTIC SURFACE TECHNOLOGY

Αναπαράγοντας τα πιο ζεστά και ρεαλιστικά φυσικά décor με την τεχνολογία RST (Realistic Surface Technology) τα δάπεδα Artcomfort προσφέρονται σε εξαιρετικά visuals ξύλου, πέτρας ή μαρμάρου που διακρίνονται για τη ζωντάνια και την αληθοφανή υφή τους. Η ρεαλιστικότητα και οι λεπτομέρειες των απεικονίσεων θα σας εκπλήξουν!

Δάπεδα φελλού Wicanders Artcomfort

Με όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα του φελλού!

Δάπεδα φελλού Wicanders Artcomfort, Αισθητική - Αντοχή και όλα τα οφέλη του φελλού

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΑΝΤΟΧΗ – ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΦΕΛΛΟΥ

Η καινοτομία των δαπέδων Artcomfort είναι ο εξαιρετικός συνδυασμός της οπτικής απεικόνισης υψηλής αισθητικής σε ένα πλωτό δάπεδο που συνδυάζει αντοχή όλα τα πλεονεκτήματα του φελλού.

Κάτω από την μεγάλης αντοχής τελική τους επιφάνεια wear layer και το ρεαλιστικό film décor, τα Artcomfort Wicanders διαθέτουν υπόστρωμα φελλού που προσδίδει ηχομόνωση, ζεστασιά και ελαστικότητα. Το επιπλέον ενσωματωμένο υπόστρωμα φελλού, κάτω από τον πυρήνα HDF, ενισχύει ακόμα παραπάνω τις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές τους ιδιότητες.

Δάπεδα φελλού Wicanders Artcomfort για ηχομόνωση και θερμομόνωση

ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Ο φελλός στον πυρήνα και το ενσωματωμένο υπόστρωμα απορροφά τον ήχο περιορίζοντας την εξάπλωσή του (Impact & Walking Sound Reduction). Επιπλέον, προσφέρει θερμομόνωση στο χώρο σας και ευχάριστη αίσθηση, διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος.

Δάπεδα φελλού Wicanders Artcomfort για άνεση στο βάδισμα
ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ – BODY WELLNESS

Η φυσική ελαστικότητά του φελλού στα δάπεδα Artcomfort απορροφά τις εντάσεις στις αρθρώσεις και τη σπονδυλική στήλη, προσφέροντας ιδανική πρόσφυση και μειωμένη αντίσταση, για πιο ξεκούραστο βάδισμα.

Δάπεδα φελλού Wicanders Artcomfort για αντοχή στη χρήση και τα κτυπήματα
ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ & ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ

Τα δάπεδα Artcomfort διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και ρεαλιστικότητα των décor τους. Διατίθενται σε visuals πέτρας, μαρμάρου, πλακιδίου, μπετόν, μετάλλου και μια εντυπωσιακή γκάμα ειδών ξύλου. Προσφέρονται σε 4 διαφορετικές διαστάσεις, με micro bevel αρμούς, στις δύο ή και τις τέσσερεις πλευρές τους, ανάλογα με το ύφος που υποδεικνύει το design τους.

Δάπεδα φελλού Wicanders Artcomfort, Υψηλή αισθητική και μεγάλη ποικιλία επιλογών
ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ – ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Τα δάπεδα Artcomfort διακρίνονται για την υψηλή αισθητική και ρεαλιστικότητα των décor τους. Διατίθενται σε visuals πέτρας, μαρμάρου, πλακιδίου, μπετόν, μετάλλου και μια εντυπωσιακή γκάμα ειδών ξύλου. Προσφέρονται σε 4 διαφορετικές διαστάσεις, με micro bevel αρμούς, στις δύο ή και τις τέσσερεις πλευρές τους, ανάλογα με το ύφος που υποδεικνύει το design τους.

Δάπεδα φελλού Wicanders Artcomfort, 25 χρόνια εγγύηση για οικιακή χρήση και 15 χρόνια για επαγγελματική
ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

Τα Wicanders Artcomfort διαφοροποιούνται με 3 επεξεργασίες ως προς το φινίρισμα της τελικής τους επιφάνειας, που διακρίνονται όχι μόνο για την αισθητική, αλλά κυρίως τη διαφορετική αντοχή που προσδίδουν στο δάπεδο. Διαθέτουν ανάλογη εγγύηση που φτάνει τα 25 χρόνια για χρήση σε χώρους κατοικιών και 15 χρόνια για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους.

Δάπεδα φελλού Wicanders Artcomfort για ευκολία την τοποθέτηση
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τοποθετούνται πλωτά πάνω από οποιαδήποτε σταθερή και επίπεδη επιφάνεια, συνιστώντας ιδανική λύση για νέα κατασκευή ή ανακαίνιση, λόγω της ευκολίας της εφαρμογής και του μικρού πάχους τους (10,5 με 11,5 χιλ.).

Δάπεδα φελλού Wicanders Artcomfort για κατασκευές με σεβασμό στη φύση
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Τα δάπεδα Corkcomfort είναι πολλά παραπάνω από απλά όμορφα! Συνδυάζουν όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα του φελλού.

Τα δάπεδα Artcomfort είναι περισσότερο οικολογικά από τα περισσότερα είδη δαπέδων καθώς προέρχονται από ανανεώσιμες πρώτες ύλες που δεν εξαντλούν το περιβάλλον. Σας προσφέρουν την αισθητική των υλικών που αγαπάτε, με όλα τα οφέλη ενός δαπέδου φελλού.

Απολαύστε τον ιδανικό συνδυασμό αντοχής, άνεσης και αισθητικής που σας προσφέρει η τεχνογνωσία Wicanders και η εξυπηρέτηση T.G.Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ.

Wicanders Simulator

Αναζητήστε περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τα δάπεδα WICANDERS στο ειδικό εργαλείο SIMULATOR. Διαλέξτε το είδος του χώρου που σας ενδιαφέρει να επενδύσετε και δείτε το αποτέλεσμα και τις εναλλακτικές σας!