Το λογότυπο της εταιρείας ξύλινων δαπέδων Select Wood

ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ Select Wood

Ξύλινα δάπεδα Select wood, εμπειρία, ποιότητα και πολλές επιλογές

ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ - ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Απεριόριστες επιλογές από την εξειδικευμένη Ολλανδική εταιρεία σε ξύλινα δάπεδα Select Wood. Η μεγάλη πείρα στα ξύλινα δάπεδα και η ευέλικτη σειρά παραγωγής της SelectWood σας προσφέρουν τη δυνατότητα να διαλέξετε το παρκέ που ονειρεύεστε. Από το παλαιωμένο αντικέ, το κλασσικό παρκέ, μέχρι το μοντέρνο βαμμένο ξύλινο παρκέτο θα βρείτε το τέλειο στυλ για κάθε χώρο σας.  Με τη δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικά φινιρίσματα, χρώματα, κεριά και έλαια, οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες!

Select wood, τύποι και διαστάσεις
Ξύλινα παρκέτα elect wood, τύποι, διαστάσεις (Camelot-Versailles και Antique)

ΤΥΠΟΙ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα παρκέτα SelectWood διατίθενται σε δέκα διαφορετικές επώνυμες σειρές που διαφοροποιούνται βάσει της επεξεργασίας και του ύφους της αισθητικής τους. Προσφέρονται σε σανίδες μασίφ (πάχους 18, 20 ή 22χιλ.) ή πολλαπλών στρώσεων αντικολλητής δομής (πάχους από 15 μέχρι 20χιλ.), για πλωτή, κολλητή ή καρφωτή τοποθέτηση. Τα ξύλινα δάπεδα SelectWood παράγονται σε ποικιλία διαστάσεων και σε ειδική σειρά Wide Plank με διαστάσεις 34εκ. πλάτους και μήκος που φτάνει τα 3,90 μέτρα! Διαθέτουν επίσης εξειδικευμένες σειρές  Pattern Floors ειδικά για εφαρμογές σε ψαροκόκαλο ή έτοιμα careé. Διατίθενται προλουστραρισμένα ή untreated δίνοντας σας τη δυνατότητα να διαλέξετε εσείς το τελικό φινιρισμάτων της επεξεργασίας της επιφάνειας, το λούστρο, το λάδι ή τη βαφή με χρώμα.

Παρκέτα Select wood με πολύ υψηλές προδιαγραφές

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τα παρκέτα SelectWood προέρχονται από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας που δεν εξαντλούν τους δασικούς πόρους με άσκοπη κοπή δέντρων. Η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση παραγωγής της SelectWood σε συνδυασμό με την υπεύθυνη τοποθέτηση των εξειδικευμένων συνεργείων της TG Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ σας εξασφαλίζουν ένα μοναδικό ποιοτικά και αισθητικά αποτέλεσμα.