ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Παλαιωμένα-Δάπεδα-TG Ways-Ο χρονος αγαπάει το ξύλο

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ

Με το πέρασμα του χρόνου το ξύλο αναπτύσσει ακόμα πιο έντονη προσωπικότητα και ομορφιά. Οι σπασμένες ακμές, τα αυλάκια των αρμών, η ματ αισθητική και το βαθύ χρώμα προσδίδουν στο παρκέ την πατίνα του χρόνου. Αυτή την ανεπιτήδευτη, φυσική ζεστασιά την συμπεριέλαβαν και οι τρεις εταιρείες μας με παλαιωμένα ξύλινα δάπεδα σε εξειδικευμένες σειρές τους. 

Παλαιωμένα-Δάπεδα-TG Ways-Ιδιαιτερότητα-Ποικιλία

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Επιλέξαμε για εσάς που αγαπάτε την «αντικέ» αισθητική τις πιο χαρακτηριστικές συλλογές παλαιωμένων μασίφ και ημι-μασίφ παρκέτων μας σε μια ενότητα. Σε αυτή θα βρείτε παλαιωμένα ξύλινα δάπεδα που έχουν επεξεργαστεί με ειδικές τεχνικές παλαίωσης: όψη aged, distressed επιφάνεια, light ή deep brushed (βουρτσιστά),  hand scrapped (κυματιστά), sawed (πριονιστά), με σπασμένες ακμές, αρμούς χωρίς ομοιόμορφες κινησιές στις ενώσεις τους και ανομοιόμορφες διαστάσεις, που χαρακτηρίζουν τα γνήσια παλαιωμένα παρκέ.

Παλαιωμένα-Δάπεδα-TG Ways-Τύποι-Διαστάσεις

ΤΥΠΟΙ - ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα επιλεγμένα παλαιωμένα παρκέτα Wicanders Parquet, Select Wood και Chêne de l’est διατίθενται σε πολλούς τύπους και ποικιλία διαστάσεων. Καλύπτουν κάθε τύπο τοποθέτησης (καρφωτή, κολλητή ή πλωτή) ικανοποιώντας τις ανάγκες νέας κατασκευής ή ανακαίνισης. Σας δίνουν τη δυνατότητα μεγάλης επιλογής φινιρίσματος από ματ βερνίκια, λάδι, κερί ή ακόμα και χρώμα.

palaiomena-xylina-dapeda-TG-Ways-λογότυπο-PEFC-svg

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Όλες οι σειρές παλαιωμένων παρκέτων μας ακολουθούν διαδικασίες παραγωγής υψηλών προδιαγραφών και προέρχονται από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας. Διατίθενται δε και εξειδικευμένες σειρές Reclaimed Engineered parquet τα οποία προέρχονται από πραγματικά παλαιά ξύλα, κατάλληλα επεξεργασμένα και διαθέτουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Η τεχνογνωσία και εξαιρετική αισθητική των προμηθευτών μας, σε συνδυασμό με την υπεύθυνη τοποθέτηση των εξειδικευμένων συνεργείων μας, σας εξασφαλίζουν τη μοναδική αισθητική του παλαιωμένου παρκέ στο χώρο σας.