Ξύλινα δάπεδα Wicanders

Wicanders PARQUET

Wicanders PARQUET - Ποιότητα και διάρκεια

ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Τα ξύλινα προγυαλισμένα δάπεδα Wicanders PARQUET κατασκευάζονται σε 3 ή περισσότερων υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας δομή μασίφ ξύλου, που τα καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά και σταθερά στο χρόνο λόγω της καινοτομίας της τεχνολογία παραγωγής τους. Προσφέρονται για τοποθέτηση σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, είτε για ανακαίνιση, τα Wicanders PARQUET σας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ειδών ξύλου, σε ποικιλία διαστάσεων και επεξεργασίας της επιφάνειας που θα ταιριάξουν στο δικό σας στυλ. Από τους πιο ζεστούς χρωματισμούς του καπνιστού δρύινου ή την υπόλευκη πατίνα, τα εξωτικά   bamboo ή την ιδιαίτερη σειρά Fineline σε πιο μοντέρνους τόνους, τη μονοκόμματη φαρδιά σανίδα με ρόζους ή το κλασσικό 3σάνιδο παρκέ, οι συλλογές αυτές αναδεικνύουν τη φυσική υφή του ξύλου και σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία στυλ.

Τα ξύλινα δάπεδα Wicanders Parquet προσφέρονται σε 7 συλλογές που διαφοροποιούνται ανάλογα με την αισθητική και τις διαστάσεις τους.

Προσφέρονται σε μονή, διπλή ή 3πλή όψη σανίδας παρκέ, λεία ή αδρή “brushed”επιφάνεια, μπιζουτέ (“V” beveled)  αρμό στις 2 ή και τις 4 πλευρές της σανίδας, φινίρισμα με ματ βερνίκι, λάδι ή λευκή επεξεργασία.

ΓΡΗΓΟΡΗ & ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τα πρωτοποριακά συστήματα κουμπώματος των σανίδων των Wicanders Parquet WICLOC και Loc&Fold  εξασφαλίζουν εύκολή, γρήγορη και σταθερή τοποθέτηση. Στην πλειοψηφία τους οι σειρές σχεδιάστηκαν για πλωτή τοποθέτηση χωρίς χρήση κόλλας, χωρίς δυσάρεστες οσμές και χωρίς ταλαιπωρία!

Wicanders PARQUET - Στόχος η εξασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ & ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Με στόχο την εξασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας των προϊόντων της, η Wicanders συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργοστάσια σε διάφορες ηπείρους, υιοθετώντας τη στρατηγική προμήθειας πρώτης ύλης που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη χρήση τεχνολογιών προσαρμοσμένων στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε  ξύλου. Τα προϊόντα Wicanders διαθέτουν πιστοποιητικό FSC που επιβεβαιώνει την υπεύθυνη υλοτομία που δεν εξαντλεί τους δασικούς πόρους.  Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, συμβάλουν υπεύθυνα στην ανάπτυξη των οικονομικά ασθενέστερων περιοχών και σέβονται το περιβάλλον.

Wicanders Parquet - Με σεβασμό στη φύση

H φύση προσφέρει το πολύτιμο υλικό του ξύλου, το οποίο η Wicanders μεταμορφώνει σε ένα μοναδικό  δάπεδο, προσφέροντας στο καθημερινό σας περιβάλλον ομορφιά, ηρεμία και άνεση. Τοποθετούνται υπεύθυνα από τα έμπειρα συνεργεία της TG Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ

Wicanders Simulator

Αναζητήστε περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τα δάπεδα WICANDERS στο ειδικό εργαλείο SIMULATOR. Διαλέξτε το είδος του χώρου που σας ενδιαφέρει να επενδύσετε και δείτε το αποτέλεσμα και τις εναλλακτικές σας!