Ανακατασκευασμένοι Καπλαμάδες TABU

Μοναδικά décor  που εντυπωσιάζουν!

Οι ανακατασκευασμένοι καπλαμάδες TABU (Reconstituted veneers) είναι προϊόντα τεχνικής επεξεργασίας φυσικών καπλαμάδων. Πολλά φύλλα καπλαμά (ενός ή παραπάνω ειδών και χρωμάτων) πρεσάρονται με διάφορους τρόπους και συγκολλούνται μεταξύ τους. Το συμπαγές προϊόν που προκύπτει κόβεται υπό συγκεκριμένη γωνία για να δημιουργηθούν κυματισμοί που προσομοιάζουν με «νερά» (grains) κάποιου φυσικού είδους ξύλου ή να διαμορφωθούν πρωτότυπα σχέδια.

Οι ανακατασκευασμένοι Ιταλικοί καπλαμάδες της TABU είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης πείρας, εξελιγμένων διαδικασιών και design που δημιουργούν ιδιαίτερα ρεαλιστικά visuals ξύλων αλλά και εντυπωσιακά μοτίβα. Είναι ιδανικοί για κάλυψη οποιαδήποτε επιφάνειας ή ειδικής κατασκευής (επίπλων, τοίχων, διαχωριστικών panels, boiseries, κ.α.), πάνω σε MDF ή κόντρα πλακέ, με ποιοτικά αποτελέσματα.

Οι ανακατασκευασμένοι καπλαμάδες της TABU διατίθενται σε σειρές κλασσικών και μοντέρνων décor NEWOOD & CALEIDOLEGNO.

Συνδυάζονται εξαιρετικά μεταξύ τους και είναι ιδανικοί για εντυπωσιακές επενδύσεις σε μεγάλες επιφάνειες, με ιδιαίτερο στυλ και αισθητική.

Η εξασφαλισμένη ομοιομορφία των ανακατασκευασμένων καπλαμάδων της TABU σε χρώμα και décor εξυπηρετεί στην ταχύτερη και ευκολότερη εφαρμογή, με τη μικρότερη δυνατή φύρα υλικών και το χαμηλότερο κόστος.

  • Οι ανακατασκευασμένοι καπλαμάδες της TABU διατίθενται σε εύχρηστες μεγάλες διαστάσεις (φύλλα μέχρι και 3,20 x 0.72m) και σε ειδικές διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.
  • Προσφέρονται σε standard σειρά πάχους 0,6mm αλλά και σε διαφορετικά πάχη, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής.
  • Μπορείτε να παραγγείλετε συραμμένα φύλλα καπλαμάδων συγκεκριμένων διαστάσεων
  • Συνοδεύονται από αντίστοιχες ταινίες φινιρίσματος για τα σόκορα, κατόπιν παραγγελίας.
  • Οι διακοσμητικοί καπλαμάδες TABU είναι πιστοποιημένοι καπλαμάδες επενδύσεων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών (ISO certified), κατάλληλοι για εφαρμογές και στη ναυτιλία.
  • Διατίθενται και σε ειδικά πιστοποιημένη οικολογική σειρά FSC (Forest Stewardship Council) ECOZERO, από 100% ελεγχόμενες ανανεώσιμες καλλιέργειες και συγκολλητικά χωρίς φορμαλδεΰδη.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας!

Scroll to Top