Ξύλινα δάπεδα Wicanders

DekWall Ηχοαπορροφητικές επενδύσεις τοίχων και οροφής

Ο φελλός είναι ένα από τα πιο οικολογικά και ταυτόχρονα μοντέρνα υλικά που χρησιμοποιούνται στις επενδύσεις τοίχων. Διακρίνεται για την ιδιαίτερη αισθητική, την ελαστικότητα και την εξαιρετική ηχομόνωση και θερμομόνωση που προσφέρει. Διατίθεται σε απεριόριστη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και καλύπτει τις ανάγκες όλων των στυλ διακόσμησης!

Οι επενδύσεις τοίχων από φελλό Wicanders προσφέρουν πολλά παραπάνω από μια όμορφη αισθητική. Αξιοποιώντας την τεχνολογία Corktech οι επενδύσεις Wicanders Dekwall προσφέρουν όλα τα φυσικά πλεονεκτήματα του φελλού! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές, δε χρειάζονται συντήρηση και τοποθετούνται απλά, όπως οι συμβατικές ταπετσαρίες.

Ηχοαπορροφητικές Επενδύσεις Τοίχων λογότυπο Corktech

Wicanders Dekwall - Ηχομόνωση

+ ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ

Οι φυσικές ιδιότητες του φελλού τον καθιστούν εξαιρετικό ηχομονωτικό υλικό. Οι επενδύσεις DekWall Wicanders μειώνουν τη μετάδοση του ήχου στο χώρο αλλά και ανάμεσα στα δωμάτια, προσφέροντας ένα πιο ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον.

Wicanders Dekwall για θερμομόνωση

+ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Οι μοναδικές θερμομονωτικές ιδιότητες του φελλού προσφέρουν στο χώρο σας ιδανική θερμοκρασία όλο το χρόνο εξασφαλίζοντας ευχάριστη αίσθηση και οικονομία.

Ηχοαποροφητικές επενδύσεις DeckWall για μεγαλύτερη άνεση στο σπίτι

+ ΑΝΕΣΗ

Χάρη στη φυσική του ελαστικότητα ο φελλός απορροφά τα κτυπήματα και επανέρχεται φυσικά στην αρχική του κατάσταση. Έτσι σας προσφέρει αντοχή που διαρκεί για πολλά χρόνια!

Wicanders Deckwall επενδύσεις τοίχων φελλού φιλικές προς τον άνθρωπο και οικολογικές
+ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Ως φυσικό και ανανεώσιμο υλικό, ο φελλός είναι οικολογικός και απόλυτα φιλικός προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Wicanders Dekwall το συν στην υψηλή αισθητική
+ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Ο φελλός διακρίνεται για τη μοναδική του αισθητική και τον χαρακτήρα του. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία décor που προσδίδουν προσωπικότητα και ιδιαίτερο design σε κάθε χώρο. Οι επενδύσεις Wicanders διατίθενται σε διαφορετικούς χρωματισμούς  και φινίρισμα λούστρου ή κεριού, σε διαστάσεις 600 Χ 300 χιλ.

Οι επενδύσεις Wicanders διατίθενται σε διαφορετικούς χρωματισμούς με φινίρισμα λούστρου ή κεριού, με συνολικό πάχος 3 χιλ. και διαστάσεις φύλλων 600 Χ 300 χιλ.

Ηχοαπορροφητικές Επενδύσεις Τοίχων Wicanders Dekwall με σεβασμό στη φύση
+ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

Οι ηχοαπορροφητικές επενδύσεις τοίχου και οροφής DekWall Wicanders είναι οικολογικά προϊόντα και αποτελούν το προϊόν μιας ισορροπημένης φυσικής διαδικασίας. Ο φελλός είναι ανανεώσιμό υλικό που προέρχεται από την περιοδική αφαίρεση του φλοιού των φελλοφόρων δρυών της Πορτογαλίας, όπου παράγονται τα περισσότερα προϊόντα Wicanders.  Με αυτή τη φιλοσοφία παράγονται λειτουργικά προϊόντα υψηλής αισθητικής που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής μας, συμβάλλοντας παράλληλα στην προστασία του περιβάλλοντος.

Απολαύστε τον ιδανικό συνδυασμό άνεσης και αισθητικής, με την τεχνογνωσία Wicanders και την εξυπηρέτηση της T.G.Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ.