Φυσικοί Εμποτισμένοι Καπλαμάδες – Natural Dyed Veneers

Αξεπέραστη φυσική αισθητική σε εκπληκτικούς χρωματισμούς

Οι Φυσικοί εμποτισμένοι καπλαμάδες TABU (Natural Dyed Veneers), είναι φυσικοί καπλαμάδες που προέρχονται από τα πιο κλασσικά και δημοφιλή, ως τα πιο εξωτικά είδη ξύλου, από όλο τον κόσμο.

Είναι ιδανικοί για κάλυψη όποιας επιφάνειας ή κατασκευής (επίπλων, τοίχων, διαχωριστικών panels, boiseries, κ.α.) επιθυμείτε, πάνω σε MDF ή κόντρα πλακέ, με μοναδικά ομοιόμορφα αισθητικά αποτελέσματα.

Διατίθενται σε φυσικούς χρωματισμούς, αλλά και σε εντυπωσιακή ποικιλία  χρωμάτων, εμποτισμένοι σε όλη τη μάζα τους.

Η επεξεργασία αυτή τους προσδίδει ιδιαίτερη σταθερότητα και ομοιομορφία χρώματος και εξασφαλίζει ενιαίο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα στην εφαρμογή τους.

Η εκπληκτική ποικιλία εναλλακτικών ειδών ξύλων και χρωματισμών, σε φυσικούς ή ιδιαίτερους τόνους, προσφέρει εξαιρετικές επιλογές για επενδύσεις σε μεγάλες επιφάνειες, με ιδιαίτερο στυλ και αισθητική.

H επεξεργασία των εμποτισμένων καπλαμάδων της TABU με νέας γενιάς σταθεροποιητές χρώματος (UV stabilizers) προστατεύει τη χρωματική επιφάνεια από την ηλιακή ακτινοβολία προσδίδοντας σταθερότητα και διάρκεια.

Η εγγυημένη χρωματική ομοιομορφία των εμποτισμένων καπλαμάδων της TABU σας παρέχει  μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία εφαρμογής και τη μικρότερη δυνατή φύρα υλικών.

Έτσι επιτυγχάνετε οικονομία και εγγυημένο αποτέλεσμα σε μεγάλα έργα ειδικών προδιαγραφών, που απαιτούν ομοιομορφία σε ποικιλία εφαρμογών, όπως ξενοδοχειακά συγκροτήματα, καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους ή μεγάλα ιδιωτικά έργα.

  • Οι φυσικοί εμποτισμένοι καπλαμάδες (Natural Dyed Veneers) της TABU διατίθενται σε ποικιλία διαστάσεων ανάλογα με τον τύπο του ξύλου που θα διαλέξετε.
  • Προσφέρονται σε standard σειρά πάχους 0,6mm αλλά και σε διαφορετικά πάχη, ανάλογα με τις απαιτήσεις της εφαρμογής.
  • Μπορείτε να παραγγείλετε συραμμένα φύλλα συγκεκριμένων διαστάσεων ή ακόμη και έτοιμα φύλλα πρεσαρισμένων καπλαμάδων σε MDF ή κόντρα πλακέ.
  • Συνοδεύονται από ανάλογες ταινίες φινιρίσματος για τα σόκορα, κατόπιν παραγγελίας.
  • Οι φυσικοί εμποτισμένοι καπλαμάδες Tabu είναι πιστοποιημένοι καπλαμάδες επενδύσεων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών (ISO certified), κατάλληλοι για εφαρμογές και στη ναυτιλία.
  • Διατίθενται και σε ειδικά πιστοποιημένη οικολογική σειρά  FSC (Forest Stewardship Council) οικολογικοί καπλαμάδες “ECOZERO”, από 100% ελεγχόμενες ανανεώσιμες καλλιέργειες.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας!

Scroll to Top