Τρισδιάστατοι, Ανάγλυφοι καπλαμάδες

Η απόλυτη ανάδειξη του ξύλου σε μοναδική αισθητική!

Η σειρά GROOVY 3-D Veneer Panels της TABU απευθύνεται στους τολμηρούς λάτρεις του ξύλου. Αποτελεί μια καινοτόμο και δημιουργική σειρά της TABU, με τρισδιάστατη αισθητική και ανάγλυφη επιφάνεια, που στοχεύει στην απόλυτη ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του ξύλου σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες.
Οι καπλαμάδες GROOVY προσφέρουν μοναδική αισθητική και ευελιξία καθώς διατίθενται σε εύχρηστα, έτοιμα φύλλα, μεγάλων διαστάσεων για κάλυψη επίπλων, τοίχων ή διαχωριστικών. Έτσι εξασφαλίζουν και ομοιομορφία και ιδιαίτερα sophisticated design, με εύκολη εφαρμογή. 

Η σειρά GROOVY αποτελείται από δέκα décor, από διπλά πρεσαρισμένα μεταξύ τους φύλλα καπλαμά, πάχους ≈1,0/1,1mm, σε 3-D Design. Το αποτέλεσμα είναι μια ιδιαίτερη διακοσμητική πρόταση που συνδυάζει τη φυσική αισθητική του ξύλου, ομοιόμορφη βαφή σε όλη τη μάζα του καπλαμά και μια ανάγλυφη επιφάνεια μοναδικής αισθητικής. Οι 3-D καπλαμάδες GROOVY της TABU καλύπτουν τις απαιτήσεις από το κλασσικό, ως το πιο σύγχρονο Design.

Τα φύλλα καπλαμάδων GROOVY διατίθενται σε standard διαστάσεις: 1250 x 2500 ή 1250 x 3050mm, ανάλογα με το Decor. Η συλλογή των δέκα τύπων GROOVY επιλέχθηκε με γνώμονα τις τάσεις του σύγχρονου design στην αγορά, όμως για τις ανάγκες ειδικών projects, μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις επιθυμίες των designers, κατόπιν παραγγελίας.

Τα φύλλα καπλαμάδων GROOVY διατηρούν την ομοιομορφία τους σε διαστάσεις και αισθητική, εξασφαλίζοντας ευελιξία και οικονομία στην εφαρμογή και εγγυημένο ποιοτικό αποτέλεσμα. Έτσι η ομορφιά ενός μοναδικού φυσικού υλικού είναι στη διάθεσή σας σε ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό και φιλικό στη χρήση προϊόν, ιδανικό για εφαρμογές μεγάλων επιφανειών.

Οι καπλαμάδες GROOVY διατίθενται σε ήδη τριμμένα, μονοκόμματα φύλλα, σε διαστάσεις 1250 x 2500 ή 3050mm και πάχος μόλις ≈1,0/1,1mm. Λόγω του ανάγλυφου της επιφανείας τους πρεσάρονται με buffer σιλικόνης 2/3 mm.

Συνοδεύονται από αντίστοιχες ταινίες φινιρίσματος για τα σόκορα, κατόπιν παραγγελίας.
Οι καπλαμάδες TABU GROOVY είναι πιστοποιημένοι καπλαμάδες επενδύσεων υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών (ISO certified). Διαθέτουν επίσης πιστοποιητικό FSC (Forest Stewardship Council) από 100% ελεγχόμενες ανανεώσιμες καλλιέργειες.

Click για να δείτε τη μεγέθυνση και τον κωδικό.

Μοιραστείτε τη σελίδα μας!

Scroll to Top