Λογότυπο της εταιρείας Chêne de l’est - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Chêne de l’est - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Chêne de l’est - η ομορφιά του χειροποίητου

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ

Η εξειδικευμένη αυτή σειρά προλουστραρισμένων παρκέ μελετήθηκε και κατασκευάστηκε με στόχο να σας προσφέρει τη μοναδική αισθητική που μόνο τα χειροποίητα ξύλινα δάπεδα μπορούν να προσφέρουν. Τα χειροποίητα παρκέτα Chêne de l’est κατασκευάζονται στη Γαλλία από επιλεγμένη Γαλλική δρυ, γνωστή για την υψηλή ποιότητα, την αντοχή και ομορφιά της.

Chêne de l’est - ποιότητα και ποικιλία

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Πάνω από 100 εναλλακτικές προτάσεις επεξεργασίας και φινιρίσματος σας εξασφαλίζουν μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα που καλύπτει οποιοδήποτε ύφος επιλέξετε για το χώρο σας. Τα χειροποίητα ξύλινα δάπεδα Chêne de l’est προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα επιλογής κατηγορίας με ρόζους ή χωρίς (Rustic A/First).

Chêne de l’est - τύποι και διαστάσεις

ΤΥΠΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα παρκέτα Chêne de l’est διατίθενται σε πολλούς τύπους για να καλύπτουν κάθε τύπο τοποθέτησης (καρφωτή, κολλητή ή πλωτή) ικανοποιώντας τις ανάγκες νέας κατασκευής ή ανακαίνισης:

  • Προλουστραρισμένα μασίφ δάπεδα (14 έως και 22χιλ.)
  • Προλουστραρισμένα παρκέτα πολλαπλών στρώσεων αντικολλητής δομής (πάχους από 15 μέχρι 22χιλ. με δομή κόντρα πλακέ).

Τα χειροποίητα παρκέτα Chêne de l’est διατίθενται επίσης σε πολύ  μεγάλη ποικιλία διαστάσεων που φτάνει εξαιρετικά μεγάλα πλάτη και μήκη σανίδων, careé και διακοσμητικά στοιχεία.

Chêne de l’est - προδιαγραφές PEFC

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Είναι πιστοποιημένα (PEFC) διότι προέρχονται από δάση ελεγχόμενης καλλιέργειας που δεν εξαντλούν τους δασικούς πόρους με άσκοπη κοπή δέντρων. Είναι επίσης συμβατά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Η τεχνογνωσία του εργοστασίου Chêne de l ’est σε συνδυασμό με την υπεύθυνη τοποθέτηση των εξειδικευμένων συνεργείων της TG Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ καθιστούν τη μοναδικότητα του χειροποίητου παρκέ, αξιόπιστη και προσιτή καθημερινή πολυτέλεια.