Ξύλινα δάπεδα Wicanders

| ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Τα ξύλινα προφινιρισμένα δάπεδα Wicanders PARQUET κατασκευάζονται από 3 στρώσεις ξύλου, αντικολλητής δομής.

Η δομή αυτή τα καθιστά ιδιαίτερα ανθεκτικά και σταθερά στο χρόνο, λόγω της καινοτομίας της τεχνολογία παραγωγής τους, που εξισορροπεί τη φυσική τάση στρέβλωσης του μασίφ ξύλου. Προσφέρονται για «πλωτή» ή κολλητή τοποθέτηση, τόσο σε κατοικίες όσο και επαγγελματικούς χώρους.

Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, είτε για ανακαίνιση, τα Wicanders PARQUET σας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα αισθητικών επιλογών, σε ποικιλία διαστάσεων και επεξεργασίας της επιφάνειας, που θα ταιριάξουν στο δικό σας στυλ.

Από τους πιο ζεστούς χρωματισμούς του καπνιστού δρύινου, το φυσικό δρύινο σε ύφος σχεδόν ανεπεξέργαστου ξύλου με εντελώς ματ όψη, την υπόλευκη πατίνα ή την ποικιλία επιλογών παλαίωσης με ανάγλυφη επιφάνεια, θα βρείτε το ξύλινο δάπεδο που σας ταιριάζει.

Οι συλλογές παρκέτων Wicanders αναδεικνύουν τη φυσική υφή του ξύλου και σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία στυλ.

Τα ξύλινα δάπεδα Wicanders Parquet διατίθενται σε συλλογές που διαφοροποιούνται ανάλογα με την αισθητική και τις διαστάσεις τους.

Προσφέρονται σε μονή, διπλή ή 3πλή όψη σανίδας παρκέ, λεία ή αδρή “brushed” ή “hand scraped” επιφάνεια, μπιζουτέ (“V” bevel)  αρμό στις 2 ή και τις 4 πλευρές της σανίδας, φινίρισμα με ματ βερνίκι, λάδι ή λευκή επεξεργασία.

| ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Τα σύγχρονα συστήματα κουμπώματος των σανίδων των Wicanders Parquet Loc&Fold  εξασφαλίζουν εύκολή, γρήγορη και σταθερή τοποθέτηση. Στην πλειοψηφία τους οι σειρές σχεδιάστηκαν για πλωτή τοποθέτηση χωρίς χρήση κόλλας, χωρίς δυσάρεστες οσμές και χωρίς ταλαιπωρία!

| ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ

Με στόχο την εξασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας των προϊόντων της, η Wicanders συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργοστάσια σε διάφορες ηπείρους, υιοθετώντας τη στρατηγική προμήθειας πρώτης ύλης που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη χρήση τεχνολογιών προσαρμοσμένων στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ξύλου. Τα προϊόντα Wicanders υιοθετούν υπεύθυνη υλοτομία που δεν εξαντλεί τους δασικούς πόρους. Το αποτέλεσμα είναι μοναδικά προϊόντα που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, συμβάλουν υπεύθυνα στην ανάπτυξη των οικονομικά ασθενέστερων περιοχών και σέβονται το περιβάλλον.

H φύση προσφέρει το πολύτιμο υλικό του ξύλου, το οποίο η Wicanders μεταμορφώνει σε ένα μοναδικό  δάπεδο, προσφέροντας στο καθημερινό σας περιβάλλον ομορφιά, ηρεμία και άνεση.

Τοποθετούνται υπεύθυνα από τα έμπειρα συνεργεία της TG Ways ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗΣ.

Αναζητήστε περισσότερες ιδέες και έμπνευση για τα δάπεδα WICANDERS στο ειδικό εργαλείο SIMULATOR. Διαλέξτε το είδος του χώρου που σας ενδιαφέρει να επενδύσετε και δείτε το αποτέλεσμα και τις εναλλακτικές σας!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Μοιραστείτε τη σελίδα μας